Informatie over deze aankoop

Bedankt voor je interesse in Super Mario Run!

Als je de volledige versie van Super Mario Run koopt, kun je alle zes werelden spelen en prinses Peach uit de klauwen van Bowser redden. Je kunt ook met andere personages spelen, zoals Luigi en Yoshi, en schitterende gebouwen neerzetten in je koninkrijk.

・ Wereld ★ wordt vrijgespeeld zodra je alle levels op je wereldreis hebt voltooid.
・ Luigi en andere personages zullen beschikbaar zijn als speelbare personages.
・ In Toad-races kunnen Toads van alle kleuren worden verzameld.
・ Het gebied waarin je je koninkrijk kunt bouwen, zal worden uitgebreid.
・ Je zult zonder te hoeven wachten Remix 10 kunnen spelen.

Lees de volgende informatie aandachtig door.

Je kunt toegang krijgen tot je opgeslagen gegevens vanaf een ander apparaat door Super Mario Run te koppelen aan je Nintendo-account. Hierdoor blijven alle munten, Toads, race-tickets en gebouwen in je koninkrijk behouden.

Je aankoopstatus wordt niet overgezet als je je opgeslagen gegevens opent via je Nintendo-account. Je kunt je aankoopstatus bekijken via de account van je apparaat.

Let op: als je je speelgegevens op een apparaat met een ander besturingssysteem gebruikt, moet je de game opnieuw kopen als je de wereldreis verder wilt spelen dan wereld 1-4.
Let op: als je je speelgegevens op een apparaat met hetzelfde besturingssysteem gebruikt, moet je je aankoop na de installatie via de account van dat apparaat herstellen. Hiervoor zijn geen verdere aankopen benodigd.
Let op: aankoopbonussen worden per Nintendo-account maar één keer toegepast. Ook als je de game opnieuw koopt op een besturingssysteem waarop de volledige versie van de game nog niet gekocht is, krijg je de aankoopbonus niet opnieuw als je daarvoor dezelfde Nintendo-account gebruikt.

Als je vragen hebt, raadpleeg dan 'Hulp en vragen' in de game voor meer informatie.